Bedrijfs clinics, bedrijfs business en team building

Tegenwoordig is de druk hoog, niet alleen in het bedrijfsleven maar ook privé. We leven in een wereld vol met verplichtingen, eisen en competitie. Daarbij worden we blootgesteld aan veel informatie via radio, televisie, reclame, e-mails en computer. Onze zintuigen en ons zenuwstelsel raken hierdoor vaak ovenrprikkeld en- vermoeid. Het werkt door op onze normale activiteiten.

De hoeveelheid klachten aan stress, burn out en RSI zijn de afgelopen jaren alleen maar toegenomen. De gezondheid van een bedrijf is afhankelijk van een gezonde mentaliteit en een gezonde teamspirit. Iedereen heeft het vermogen om te kunnen ontspannen, maar de meesten van ons zijn vergeten hoe we deze staat kunnen bereiken.

Spanning/stress worden opgeslagen in het lichaam en als er geen goede en bewuste ontspanning op tijd volgt, zorgt dit voor lichamelijke en /of geestelijke klachten. Dit zorgt voor minder creativiteit, concentratie en slechtere prestaties. En kan zelfs lijden tot ziekteverzuim.

De yogalessen voor bedrijven kunnen op eigen locatie worden gegeven of bij Yoga Gives More. In de pauze, ’s ochtends of ’s middags.

Ben je geïnteresseerd in bedrijfsyoga, clinics of team building,  neem dan contact op en vraag offerte aan.

 

shutterstock_39158518