Workshops

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Workshop Rob Hess uit de V.S. op 15 april

IMG-20170108-WA0003

Unieke kans om een workshop te volgen van Rob Hess uit de V.S.

Deze ontzettende enthousiaste en inspirerende yoga docent die jaren met wereld bekende Shiva Rea werkte, komt 15 april bij YGM/BCD een 2 uur durende workshop geven.

Flow- building on asanas, taking you to the next level, open your heart and making connecting to your body and soul.

Dit is een cadeau aan jezelf waar je echt met een blij gevoel naar huis gaat, zijn enthousiasme en varierende houdingen die je misschien nog nooit eerder hebt gedaan, hij maakt asanas/ houdingen waarvan je niet wist dat ze bestonden, hij bouwt zo goed de les op, dat alles klopt, dat je lichaam dingen doet, waarvan je dacht dat het niet mogelijk was.

Wanneer: zondag 15 april van 15.00-17.00

Waar: Sportlaan 2, Drachten

Kosten: voor niet leden €35,-  voor leden van BCD of YGM €30,-

Voor wie: Wel is enige ervaring nodig met Power (vinyasa) yoga of Ashtanga yoga hebben gevolgd. Voor Yin en Hatha Yoga minder geschikt.

Opgeven via info@yogagivesmore.nl

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Workshops Acro Yoga op 11 februari en 4 maart

Acro Yoga:

Spelen met je lichaam, dat is Acro yoga. Plezier hebben staat centraal. Niet in je eentje maar met elkaar, in tegenstelling tot reguliere yoga wat alleen op jezelf gericht.

Voor kinderen is dat ontzettend leuk, zij spelen graag, maar ook voor volwassenen is het prachtig. Want hoe vaak ben jij nog werkelijk aan het spelen zoals je vroeger op het schoolplein wel deed?

 

Wat je vooral in veel oefeningen zult merken, is dat vertrouwen een grote rol speelt. Vertrouwen in jezelf; durf ik dit wel? Maar ook vertrouwen in een ander; laat diegene mij niet vallen? Op de kop staan in je eentje kan al eng zijn, maar al helemaal als een ander jou op de kop houdt.

Gelukkig zal je snel ervaren dat je jezelf en een ander meer kunt vertrouwen dan je waarschijnlijk verwacht en dat geeft een erg goed gevoel. Trots, vertrouwen, plezier zijn de woorden die veel mensen gebruiken om hun ervaring met Acro yoga te beschrijven.

 

Je kunt prima meedoen als je geen enkele ervaring hebt en je hoeft nog geen handstand te kunnen. Een basisconditie is en de intentie om plezier te hebben is voldoende. Je hebt ook geen eigen oefenpartner nodig, maar als je iemand hebt is dat natuurlijk leuk om dit samen te doen.20160915_000006